ŽIVOTNÍ SÍLA A VITALITA

kliknutím na toto tlačítko se také dozvíte bližší podmínky účasti

Naše planeta je živá. A my jsme její děti.

A proto stejně, jako všemi organismy na této Zemi, námi proudí vitální síla. ONA sama je zdrojem života zde na Zemi. Proudí vším co se hýbe, dýchá, metabolizuje, sytí se a rozmnožuje. Je ve všech formách života. V každém má svůj vlastní specifický projev. Jedno má však společné vždy:

JE ŽIVÁ, PLNÁ SÍLY, VITALITA, ENERGIE A VÁŠNĚ. Jde za každou cenu kupředu.
Je hnacím motorem evoluce.

Když námi přirozeně proudí, cítíme se skvěle. Jsme nabití, plní vitality a radosti ze života. Chce se nám žít, tančit, zpívat a jít kupředu. Prostě žít. Když jí ubývá, jsme unavení, přestáváme cítit motivaci jít vpřed a tvořit svůj život. Odchází nám vášeň a naše sexualita také není co bývala.

Mohlo by se zdát, že být spojen s naší vitální silou je skvělé a má to jen samá pozitiva. Tak jednoduché to ale není. Vitální energie je něco, po čem toužíme a co nám většinou dělá dobře. Ale obvykle k ní máme, nejen jako jednotlivci, ale celkově jako kultura, velmi složitý a rozporuplný vztah.

Když ji žijeme naplno, cítíme se skvěle. Ale už dávno jsme zjistili, že když se jí neomezeně podvolíme, může nás zničit. Může nás vtáhnout do věcí, které se nám mohu vymknout z kontroly.

Vitální energie má mnoho podob. Může být jako příjemně tekoucí řeka, po níž plujeme na své loďce. A to se nám líbí a snadno přijímá. Když se ale blížíme k peřejím, začíná se nám tajit dech. Má také podobu sopky, jejíž láva vytéká ven a ničí vše, čeho se dotkne. A to už je opravdu důvod proč se bát. Když by ale jako zdroj byl správně využit, mohl by svojí energii napájet celá města.

\"\"

Tato různorodost je faktem, proč jsme se postupně naučili svoji vitální sílu potlačovat. Bylo to v průběhu našeho vývoje, kdy jsme museli kultivovat naše pudové a instinktivní složky. Bylo nutné je omezit, vyvinout si nové, na vůli založené způsoby chování a stát se tak více lidskými. Byl to důležitý vývojový krok, kterému se nešlo vyhnout. V průběhu tohoto vývoje jsme však, aniž bychom si to uvědomili, začali vnímat svoji vitální energii a instinktivní projevy jako je spontaneita, živost nebo sexualita, jako nebezpečné nepřátele.

Tak jsme se dostali do začarované smyčky, kdy toužíme po tom žít naplno, ale nemůžeme, protože z toho máme (často podvědomě) strach a pocity viny. Naše vitální energie je přibrzděná neustále i tam, kde potřebujeme, aby nám dodávala sílu. Všechno táhneme vůlí. Chceme jít kupředu, ale je to jako bychom stáli na plynu a na brzdě najednou. Potřebujeme více síly, ale místo toho jsme více a více vyčerpaní a bez chuti jít.

Kudy z toho ven?

Protože toto naše nastavení vzniklo obvykle již ve velmi raném věku, někdy dokonce v generacích našich předků a je silně posilováno nastavením naší společnosti, je třeba udělat něco více, než o problému přemýšlet. Je nutné prozkoumat ho hlouběji – empiricky porozumět naší emoční a buněčné paměti. Prožitkově navnímat, kde je naše vitální energie brzděná, kde před ní utíkáme a jak se k ní v našem životě postavit, naladit se na ni a správně s ní zacházet.

Proto jsem pro vás připravila nový

prožitkový a sebepoznávací konstelační seminář

ŽIVOTNÍ SÍLA A VITALITA
27.-28. červenec 2019 (Praha)

Kde v bezpečném prostředí společně prozkoumáme, co s tím. S podporou skupiny a za působení synchronicity se vaše prožitky ještě více umocní a díky příběhům ostatních účastníků budete mít možnost najít a pochopit příběhy své vlastní a ještě více porozumět své životní situaci. Učiníte hluboké vhledy do příčin různých životních situací a zraněním, díky nimž nemůže vitální energie proudit plně a přirozeně vaším životem.

Co říkají účastníci seminářů?

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video
Milá Evo, VELKÉ DÍKY ZA TVOU PRÁCI posílám, tak skvělý seminář jsem ještě nezažila. Děkuji za jemné a bezpečné vedení. Byla jsem ještě včera úplně rozebraná, ale dnes ráno se probudila s pocity jasu a lehkosti. Doufám, že dobře se daří i ostatním ze skupiny. Těším se na shledanou a přeji pěkný čas.
Terka
Ahoj Evo, chtěla bych Ti poděkovat za Tvoji práci a semináře, které mi ukazují nový rozměr chápání emocí a sama sebe. První seminář byl pro mě zlomový, otevřela se mi nová možnost, jak nahlédnout na životní situace, pocity a prožívání. Nad svými emocemi jsem se začala zamýšlet z jiného úhlu pohledu. Zapomenutá traumata, která mi dlouhodobě ovlivňovala života byla najednou viděna a pochopena. Tato práce je velkou investicí a jsem přesvědčená, že i když to není cesta bezbolestná, stojí to za to.
Petra
Ahoj Evi, ještě jednou děkuji za kvalitní a silný seminář. Moje pocity klidu tak zesílily, že bych nikdy nevěřila, že se takto budu cítit. Hlavně, že vůbec budu cítit !!! Po prožití pocitu radostného miminka jako bych se osvobodila z nějakého zakletí. Cítím se lépe, některé věci dělám jinak a některé vůbec neřeším a přesto jsem v pohodě. Poznávám, kdo jsem já a to je moc cenné. Opravdu obdivuju Tvoji schopnost pracovat s lidmi, rychlost reakce a naladění. S láskou Ali
Alena

Seminář je pro vás správným krokem kupředu když:

*chcete cítit v životě více radosti, vitality a vášně
*toužíte po tom, žít víc naplno
*chcete se přestat bát vlastní spontaneity
*máte v životě strach projevovat vlastní originalitu a kreativitu
*chcete navázat kvalitnější vztah s vašimi emocemi
*chcete se lépe prosadit a vymezit se, někomu se postavit a říct ne
*jste žena a chcete se spojit vědoměji s vaším původním a vitálním ženstvím
*jste muž a chcete navázat hlubší a intimnější vztah s vaší Animou (vnitřní ženou), 
  méně se bát ženské energie a lépe porozumět ženám
*chcete více poznat sebe sama, méně se soudit 
  a vybudovat si k sobě hlubší, srdečnější a upřímnější vztah

\"\"

Tento seminář je pro zvídavé, ale nikoliv jen zvědavé. Je to silná emoční zkušenost, kdy se dotknete nejen hluboce zakořeněných podvědomých názorů a motivů, ale můžete vnímat i emoční bolest z minulosti, která je s nimi spojená. Ne proto, abyste znovu zbytečně trpěli, ale proto, aby tato bolest mohla být viděna a uzdravena a již více neovlivňovala negativně váš život. Pokud jste tedy pouze zvědaví a nejste ochotni cítit to, co je ve vás opravdu skryto, či vás zajímá pouze teorie, raději zůstaňte doma 🙂

Vítáni jsou však všichni odvážní, kteří se nebojí nahlédnou hluboko do sebe a do svých (třeba i bolavých) pocitů a díky pochopení uzdravovat a nově řídit svůj život.

Pojďme společně učinit první kroky na vaší cestě. A že už po této cestě nějakou dobu jdete? Pak jistě víte, že v nás je toho mnoho a že je vždy co nového objevovat. Přijďte tedy udělat další krok (třeba klidně sto padesátý) na pouti integrace a hlubšího pochopení sebe a života.

Bude mi ctí vás provést vašim vnitřním světem a poodhalit jeho tajemství. Projít s vámi kus této cesty směrem k šťastnějšímu a naplněnějšímu životu.

Když totiž porozumíte vnitřním motivům a silám, které jsou skryty ve vašem nevědomí, tyto síly se z nepřátel mohou stát mocnými spojenci, kteří jsou pozitivním přínosem pro celý váš další život.

Jdete do toho se mnou?
Pokud ano, mám radost, že se s vámi setkám. 
Tak neváhejte, klikněte na žluté tlačítko dole a přihlaste se na seminář.

Těším se na vás!

kliknutím na toto tlačítko se také dozvíte bližší podmínky účasti

PS: Jako dárek navíc ZDARMA získáte karty POZNEJ SE 
~ off-line aplikaci pro hlubší porozumění sobě i životu ~

Nejste si ještě jisti? Přečtěte si další REFERENCE
a nebo PŘÍBĚHY ZE SEMINÁŘŮ

PS1: Můžete si také poslechnout moji on-line přednášku Cesta moudré ženy  nebo Osvobození z karmy. Teorie však nikdy nenahradí praxi, prožitek a hlubokou zkušenost. Pokud tedy chcete skutečnou změnu, nestačí o ní pouze číst, poslouchat a přemýšlet.