Touha po lásce a přijetí bývá hnacím motorech našich činů a rozhodnutí.
A kdo by nechtěl být přijímán od okolí, blízkých přátel, rodiny a společnosti? Problém je v tom, že život nám tyto okolnosti nenabízí obvykle tak často, jak bychom si přáli a potřebovali. Co s tím? A jak zažívat lásku a přijetí v našich životech i tam, kde vnější okolnosti bývají nestálé a vrtkavé? Zde je na prvním místě důležité přestat hledat lásku u druhých a naučit se nezávisle na nich přijímat a milovat sebe sama. Přijmout se a zjistit, jakou písní touží zpívat naše vlastní srdce a naplno se jí rozeznít. 

Karty sebepřijetí byly vytvořeny právě k tomu, aby mohly být vaším dlouhodobým průvodcem, rádcem a učitelem, v době, kdy se učíte milovat sebe sama. Kromě hlubokých a detailních textů k zamyšlení obsahují také nové úhly pohledu, náhledy na témata, kterým potřebujete porozumět, praktická cvičení, vizualizační techniky a rady, jak se milovat a přijmout právě takoví jací jste. 

Aby se vám text četl co nejpříjemněji a byl pro vás co nejvíce osobní, rozhodla jsem se udělat karty ve dvou verzích - pro muže a pro ženy. Rozdíl není v obsahu textu, ale čistě gramatický. Aby se ženy u čtení mohly cítit skutečně jako ženy a mužům nechyběla jejich mužskost. Věřím, že takto se vám s kartami bude pracovat lépe, proniknou co nejhlouběji k vaší duši a přinesou tak nejvíce užitku.


Kdy karty použít?

*kdykoliv na cestě sebelásky a sebepřijetí
*když se necítíte dostatečně milováni a přijímáni
*chcete pochopit a uzdravit témata, která vám znemožňují se milovat takoví jací jste
*chcete se podívat na věci z nového a konstruktivnějšího úhlu pohledu
*cítíte, že máte zraněné srdce a připadnete si na všechno sami
*chcete zlepšit vztah k sobě i ke druhým 
*cítíte se závislí na druhých
*chcete pochopit, co vám zrcadlí situace a lidé kolem vás

Jak karty fungují?

Sada karet je uložena v uživatelsky jednoduchém programu,
která se skládá z knihovny a balíčků karet (verze pro ženy nebo verze pro muže)

Vyberete si, jestli chcete rychlý výklad jednou kartou 
nebo komplexnější pochopení situace pomocí tří karet.

Takto vypadá výklad jednou kartou

Text karty se ukáže, když se na ni klikne

Takto vypadá výklad třemi kartami

Výklad můžete kdykoliv neomezeně opakovat.

Malá ukázka dalších karet (sada jich obsahuje celkem 40)

Karty, které splnily na 100%mé očekávání z přesného výkladu. Jakmile si vytáhnu kartu, vždy se musím pousmát jak trefně to zasáhne téma, které zrovna řeším. Jsou dokonale napsané, v podstatě výklad jedné karty mi dá celistvý náhled na mou otázku. Já se ráda dívám hlouběji, tak odkrývám 3.🙂Působí na mě pozitivní energií a jejich poselství mi pak v myšlenkách provází celý den. Moc děkuji za tyhle karty Evičko❤Dlouho jsem nebyla tak nadšená z výkladu jako teď.
Jana
Ahoj Evi. S kartami som začala pracovať v sobotu, začala som výkladom 3 kariet a presne sa mi ukázali moje témy, ktoré vnímam posledné obdobie dosť silno. Ako prvý výklad som zvolila otázky : minulosť, súčasnosť a budúcnosť - karty boli : Sebedestrukce, Neha, Radosť z pohybu. Prvá karta mi ukazuje, že stále nemám spracovanú bolesť z detstva, ďalšie sú návodom čo s tým. Aká náhoda, že deň predtým som si kúpila pomôcky na cvičenie doma 😊. Potom som skúsila jednu kartu, vyšla mi karta Uznanie. To vnímam ako hlavnú tému, totiž, to, že žijem s pocitom, že nemám právo na existenciu, že mám byť akoby neviditeľná. Karty mi potvrdili, že som tušila správne tie zdrojové, prvotné nevedomé presvedčenia o sebe. Dnes som si zaobstarala denník a chcem pokračovať. Obdivujem grafické spracovanie kariet a tiež, že pri popisovaní významu jednotlivých kariet ideš naozaj do veľkej hĺbky danej témy a zároveň aj ponúkaš riešenia, kontrétne návody, ako s témou pracovať.
Monika
Ahoj Evi, dnes jsem si nainstalovala tvé kartičky. Velmi mile mne překvapilo, jak jsou texty ke kartám obsáhlé a umí povahu karty krásně popsat. To mnoho karet skutečně nemá. Velmi mne zaujaly a program, který mi vybral karty, vybral naprosto správně. Kartičky jsou milé, hezké, ale především obsahově velmi dobře propracované.
Sandra
Kdy si vykládám karty? Když nevím. ...a karty Evičky jsou na mně vyladěné, zatím vždy padla ta správná. Kolem nich je příjemná atmosféra, svěží, příroda plná síly. Ne vždy mě dostanou hned do přítomnosti, tam, odkud jsem schopna vnímat poselství a tak ve chvíli, kdy mě cokoli snadno rozptýlí, zhluboka nadechnu... a koncentrace přichází... a dočtu alespoň odstavec. Dopřeju si pohyb k oknu a znova nádech a výdech a vjemy z vnějšího světa mě vrací k dalšímu odstavci... a v den, kdy mám hodně práce, jsem najednou uvolněnější... s každým dalším odstavcem, který mě vrací k sobě. A odpovídá na otázku anebo popisuje den, který zrovna žiju. Aha, aha... hm, ano... a s každou větou víc klidu, víc pochopení. Víc šťávy. Mluví se mnou a baví mně. Prostě radost z miniaturní změny v sobě, z ochoty ji následovat alespoň v duchu... a pak úsměv na tváři, který se objeví a odkud se vzal? Z karet porozumění .Děkuji...
Monča
Karty Sebepřijetí se mi moc líbí. Každý den si tahám jednu kartu, která vždy nese nějaké poselství a případné cvičení. Beru to jako příležitost udělat něco pro sebe a zároveň krásný denní rituál. Karty od Evy už nám, protože její Knihovnu harmonie mám už nějakou dobu a vždy je to pro mě úžasné každodenní zpestření dne a hezký počátek. ❤️
Qeta


Jak je možné karty získat a co nabízejí?

  • Cena karet sebepřijetí (počítačového programu) je pouze 299 Kč
  • Můžete využít ještě výhodnějších cenových balíčků karet dole v nabídce
  • Základní balíček obsahuje knihovnu a sadu 40ti karet 
  • Do knihovny si můžete nahrávat později další sady karet
  • Program je určen pro Windows XP, Vista, 7, 8, 10 (počítač s rozlišením 1024 x 768 nebo vyšší) pro off-line použití (při použití není potřeba připojení na internet)
  • Program není kompatibilní se systémy Android ani Apple - nefunguje na mobilech s těmito operačními systémy
  • Karty sebepřijetí jsou elektronický produkt a instalační program vám bude doručen po uhrazení na váš email. 
    Tištěná papírová verze karet se připravuje (pouze pro ČR) 

Chcete karty sebepřijetí (nebo výhodnou sadu karet)? Potom jednoduše vyberte verzi,
o kterou máte zájem a odešlete objednávkový formulář níže.

Můžete využít výhodnou cenu balíčku Karet sebepřijetí a Karet porozumění